Interactive Norway inviterer til 3 korte seminarer inne på messeområdet onsdag 23. og torsdag 24. januar. Her vil du få en oppdatering på siste nytt innen interaktiv undervisning og et innblikk i dagens og fremtidens muligheter i det digitale klasserommet.

Seminarene er gratis, åpen for alle og har varighet på 1 time. Benytt denne anledningen til å treffe norske utdanningskollegaer, ta en kaffe og en matbit (lett bevertning) og samtidig få tips og faglig påfyll fra dyktige digitalpedagoger. Melder du deg på får du påminnelse om hvor og når på SMS. Seminaret passer spesielt for skoleledere, IKT- ansvarlige og lærere, men alle er hjertelig velkommen!

SMART Board med iQ som den sentrale delen av infrastrukturen i klasserommet

Onsdag 23/1 kl. 11-12   |   Torsdag 24/1 kl. 13-14

SMART Board med iQ - et perfekt bidrag til læring i det digitale klasserommet. Skjermens samhandling med iPad, Chromebooks og PC gir mulighet for mer inkluderende og variert undervisning. Vi viser deg hvordan! Under seminaret får du se SMART Board med iQ og hvilke nye muligheter dette gir i klasserommet. Vi utfordrer den tradisjonelle bruken av SMART Board og legger vekt på kreative og engasjerende læringsaktiviteter.

Du får oppleve:

  • Hvordan SMART Activities kan brukes til å lage motiverende og spillbaserte læringsoppgaver, som elevene kan løse kollektivt eller individuelt.
  • Vi viser hvilke nye muligheter Notebook i skya gir undervisning og samarbeid på SMART Board og på lærerens og elevenes mobile enheter (iPad, PC, Chromebooks).
  • Vi vil vise hvordan elevene kan skape og samarbeide i Workspaces, samtidig som læreren kan observere elevenes aktivitet.


Sted:
SMART Platinum Suite - Eget rom tilknyttet messehallen. Vi sender retningsbeskrivelse på e-post og SMS.

smart-Platinum

Nyskapende, fleksibel og innovativ læring med Prowise

Onsdag 23/1 kl. 13-14

Prowise sine interaktive løsninger er de mest fleksible, komplette og blant de mest innovative løsningene på markedet. Vi viser deg den nominerte løsningen til BETT Awards, Prowise all-in-one sammen med den skybaserte programvaren Prowise Presenter 10, som nå er helt GRATIS for alle lærere og elever. Vi har også en verdensnyhet for det interaktive markedet til skole.

Du får oppleve:

  • Prowise touchscreen, den nyeste interaktive skjermen fra Prowise med gode tilrettelagte funksjoner for lærer og elev.
  • Prowise heissystemer som tilrettelegger for brukeren og pedagogikken. Bruk løsningen som interaktiv skjerm, eller som bord.
  • Prowise Presenter 10 med samproduksjon for hele klassen eller for mindre grupper. Bordaktiviteter for kollektiv læring, eller noe helt nytt: vi bringer interaktiviteten ut i klasserommet.
  • Prowise ProConnect for elevengasjement og aktivisering av elevene med alle digitale enheter


Sted:  Gallery Suite 5. Vi sender retningsbeskrivelse på e-post og SMS.

Utdanningsteamet

Interactive Norway stiller med hele utdanningsteamet på BETT. Foruten seminarene fordeler vi oss på stand til våre produsenter, SMART - B111 og Prowise - C92. Kom innom for en prat, eller avtal en egen demonstrasjon på stand ved å kontakte en av våre ansatte direkte.

Erlend-Bett

Erlend Mebust

COO & Leder utdanning

Tlf: +47 952 02 198
E-post: em@interactive.no


Eirik-Bett

Eirik M. Pedersen

Digitalpedagog

Tlf: +47 928 11 554 
E-post: eirik@interactive.no

Trude-Bett

Trude W. Tørvik

Digitalpedagog

Tlf: +47 913 59 664
E-post: trude@interactive.no 

Kristina-Bett

Kristina Rummelhoff

Digitalpedagog

Tlf: +47 917 06 669
E-post: kristina@interactive.no

Ian-Bett

Ian Guildford

Daglig leder & partner

Tlf: +47 959 93 767
E-post: ian@interactive.no

 

Standoversikt

Oversikt over hvor standen til Prowise og SMART befinner seg. Vi vil ha våre norske digitalpedagoger på hver av de. Dette utenom seminarene, som vi holder i egne suiter tilknyttet messehallen. De som melder seg på vil få beskjed om hvor de skal gå.

Messekart