<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1207922535924872&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Velkommen til fremtidens utdanningsløsninger

Én ting er å lese om interaktive løsninger, noe annet er muligheten til å se og prøve.

Besøk våre demolokaler på Lysaker for å se og teste våre interaktive skjermløsninger, få den fulle opplevelsen av hvilken forskjell teknologien vil utgjøre i klasserommet

demo-interactive-norway

 

Har du ikke anledning til å besøke oss på Lysaker?

Vi kan også arrangere demo andre steder i landet, eller over  Teams / Zoom / Hangout og lignende. Huk bare av for alternativet «annet» i skjemaet til høyre, så finner vi en løsning som passer.

Hva får du på en demo?

  • Du vil møte våre digitalpedagoger som allerede bruker interaktive skjermer i sin undervisning, og de vil gi deg en demonstrasjon og veiledning av hvordan skjermene fungerer. 
  • Vi vil gjennomgå skjermenes kompatibilitet med teknologi dere allerede bruker i klasserommet (for eksempel programvare og digitalte verktøy, iPad, Chromebook og andre mobile enheter).
  • Dialog og samhandling er en sentral faktor i elevenes læring. En interaktiv skjerm skaper og bygger opp under et godt samhandlingsmiljø i klasserommet, som kan være en sterk bidragsyter til å løfte engasjementet i undervisningen.

Kontakt oss

Addresse

Drammensveien 288, 0283 Oslo

Telefon

67 51 99 20 (Sommertid 09 - 15)